חדשות וחדשנות בחינוך >

1,000 תלמידות אמית במעמד התעוררות וסליחות עוצמתי

1,000 תלמידות אמית במעמד התעוררות וסליחות עוצמתי

לכבוד השנה החדשה, התכנסו 1,000 תלמידות קהילת הבנות ברשת אמית לערב של קבלת השנה החדשה, התעוררות בשירה וריקודים וכמובן ברכתה של הרבנית ימימה לבנות לכבוד השנה החדשה.

הבנות השתתפו בשיחה של עפרה לקס, אימו של נווה לקס הי”ד, לוחם סיירת מטכ”ל שנפל על הגנת בארי ב7/10.

”במקום שבו צריך אותי – שם אהיה”, היה נווה אומר בכל הזדמנות. את הדרך שלו ביקשו התלמידות להמשיך בכל רבדי חיים בשנה החדשה.

בהמשך הערב, התברכו הבנות מהרבנית ימימה מזרחי ששנת תשפ”ו, כאותיותיה, תהיה שנה של שותפות. שנה שבו מתבוננים סביב ולוקחים יחד אחריות על הקהילה, על הכיתה, ועל החברה כולה. לאחר מכן ריקה רזאל ובנותיה שימחו את הבנות באנרגיות גבוהות.

מוריה שפירא, מנהלת קהילת הבנות ברשת אמית: ”כולנו תפילה שגדלות הרוח שפגשנו בערב הזה, ובהמשכו באמירת הסליחות בכותל, תלווה אותנו כל השנה”.

אלעד בר שלום, ראש תחום תורת חיים ברשת אמית: ”היה ערב מעורר השראה. לראות את השמחה של הבנות סביב הקודש ומתרגשות לקבל ברכה מהרבנית ימימה. אין דרך טובה יותר להכנס לשנה החדשה”.

פורסם בתאריך: 28.09.2025